جلسه هم اندیشی با اساتید رشته های طراحی لباس و طراحی و دوخت یکشنبه ۲۸ تیرماه ۱۴۰۵ در سالن جلسات آموزشکده دختران سنندج برگزارشد.
جلسه هم اندیشی گروه های طراحی لباس و طراحی و دوخت با حضور ریاست ، معاون آموزشی، مسئول حراست، کارشناس آموزش، مدیران گروه های آموزشی و اساتید مرکز صبح روز یکشنبه ۲۸ تیر ماه 1405 ساعت 11 درسالن جلسات آموزشکده دختران برگزار شد.
دراین جلسه مسائل مهم آموزشی حول محورهای برنامه ریزی آموزش ،بررسی جلسات آموزشی در سامانه سمیاد ،ضرورت ثبت نمرات در اسرع وقت، پیگیری و جمع بندی دروس عملی پروژه و کارآموزی و ثبت نمرات این دروس،تکمیل پرونده ها و ثبت اطلاعات و رزومه اساتید ،بررسی مشکلات دانشجویان و... مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و با توجه به اهمیت موضوعات مطرح شده از سوی معاون آموزشی بر موارد فوق تاکید شد.
در پایان جلسه خانم کاویان ریاست مرکز در فضایی صمیمی ، ضمن تشکر از تلاشهای گروه های حاضر در جلسه پای صحبتها و دغدغه های اساتید نشستند و به تبادل نظر پرداختند.